20.6 C
Craiova
sâmbătă, 25 martie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentTrump susţine că va fi arestat şi face apel la proteste

Trump susţine că va fi arestat şi face apel la proteste

Fostul președinte american Donald Trump a declarat că se așteaptă să fie arestat marți într-un caz instrumentat de procuratura din Manhattan și a făcut apel la susținătorii săi să protesteze, potrivit unei postări de sâmbătă pe site-ul Truth Social.

Trump a declarat, fără a furniza dovezi, că „scurgeri ilegale” din partea biroului procurorului districtual din Manhattan au indicat că va fi arestat. El nu a precizat care ar fi acuzațiile, scrie Hotnews.

„Scurgerile ilegale de la biroul procurorului districtual corupt și extrem de politic din Manhattan … indică faptul că, fără ca nicio infracțiune să poată fi dovedită … cel mai important candidat republican de departe și fost președinte al Statelor Unite ale Americii, va fi arestat marți, săptămâna viitoare”, a scris Trump.

„Protestați, luați-ne națiunea înapoi!”, a spus Trump.

Biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, a început la începutul acestui an să prezinte dovezi unui mare juriu care investighează o plată de 130.000 de dolari pe care Michael Cohen, fostul avocat și intermediar al lui Trump, a făcut-o starletei porno Stormy Daniels în ultimele zile ale campaniei lui Trump din 2016.

Stormy Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, spune că a avut o aventură cu Trump cu zece ani înainte. Trump a negat că aventura a avut loc.

Trump a fost președinte republican din 2017 până în 2021 și a declarat că va încerca să revină la Casa Albă participând la alegerile prezidențiale din 2024 din SUA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS