18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment10 bărbați înarmați au încercat să fure 32 de milioane de dolari dintr-un avion

10 bărbați înarmați au încercat să fure 32 de milioane de dolari dintr-un avion

-

10 bărbați înarmați au încercat să fure 32 de milioane de dolari dintr-un avion, însă au fost opriți de agenții de securitate, într-un schimb intens de focuri, potrivit CNN.

Conform autorităților, aproximativ 10 gangsteri au reușit să treacă de punctele de control și au ajuns pe pista aeroportului, după ce au imobilizat un agent de securitate. Banii urmau să fie transferați într-o mașină blindată, însă infractorii au fost interceptați la timp.

În imaginile publicate pe rețelele sociale se observă un schimb de focuri între agenții de securitate și bărbații înarmați pe Aeroportul Internațional Arturo Merino Benitez din Santiago.

În urma incidentului, un agent de securitate și un atacator au murit, a precizat procurorul șef Eduardo Baeza.

Raul Jorquera, directorul general al DGAC, a declarat că nici un pasager nu a fost în pericol în timpul confruntării și că tâlharii erau înarmați cu „arme de foc de mare capacitate”.

Nu este prima dată când aeroportul din capitala chiliană este ținta hoților. În 2020, un grup de bărbați a furat 15 milioane de dolari și un milion de euro dintr-o dubă de transport. Iar în 2014, a avut loc un jaf similar, de zece milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria Craiova va crește flota RAT-ului cu încă 22...

Primăria Craiova a scos la licitație achiziționarea unui lot...

ȘTIRI GdS