5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn TIR care transporta mase plastice a luat foc pe A3

Un TIR care transporta mase plastice a luat foc pe A3

Un autotren care transporta mase plastice a luat foc, joi dimineaţa, pe autostrada Transilvania – A3, pe sensul de mers Luduş – Târgu Mureş, transmite Agerpres.

„În urma unui apel primit prin Dispeceratul Integrat pentru Apeluri de Urgenţă 112, pompierii mureşeni acţionează în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu produs la remorca unui autotren ce transporta mase plastice, pe autostrada A3, sensul de mers Luduş-Târgu Mureş.

La faţa locului acţionează pompierii Detaşamentului Târnăveni şi Punctului de Lucru Luduş cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Luduş şi Iernut”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Circulaţia este blocată pe A3

Ajunse la faţa locului, echipajele au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat la nivelul remorcii autotrenului, fără alte pericole.

Potrivit ISU Mureş, nu este necesară intervenţia echipajelor medicale, iar circulaţia este blocată pe A3, sensul de mers Luduş-Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS