12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat accidentat mortal de o ambulanţă când trecea strada prin loc nepermis

Bărbat accidentat mortal de o ambulanţă când trecea strada prin loc nepermis

Un bărbat, de 76 de ani, din judeţul Galaţi, a murit pe o stradă din comuna Matca, după ce a fost lovit o ambulanţă aflată în misiune, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin 112 cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Matca, judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un pieton a fost rănit şi se află în stare de inconştienţă pe carosabil.

Poliţiştii rutieri au stabilit că un bărbat, de 63 de ani, din comuna Negrileşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea o ambulanţă aflată în misiune, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, în localitatea Matca a surprins şi accidentat mortal un bărbat, de 76 de ani, din comună.

Pietonul se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar şi a fost lovit de ambulanţa care transporta un pacient la Spitalul Municipal Tecuci. La testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS