10.9 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr înjunghiat cu furculiţa într-un hotel

Tânăr înjunghiat cu furculiţa într-un hotel

Un tânăr din Ploieşti, a ajuns, luni, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce a fost implicat într-o altercaţie cu un alt tânăr, din Bucureşti, într-un hotel unde cei doi erau cazaţi. În urma conflictului, bucureşteanul i-a înfipt ploieşteanului o furculiţă în spate, informează News.ro.

”În data de 20 februarie 2023, în jurul orei 11.20, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de personalul medical al Spitalului de Urgenţă din localitate cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe, a fost adus un tânăr care prezenta o plagă în zona spatelui”, a transmis IPJ Hunedoara, luni, într-un comunicat de presă.

Conflictul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, într-un hotel din Parâng.

”Din primele verificări şi din declaraţia verbală a persoanei vătămate, în vârstă de 19 ani, din Ploieşti, poliţiştii au stabilit faptul că între acesta şi un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, ar fi avut loc o altercaţie în noaptea de 15/16  februarie 2023, într-o cameră a unei unităţi de cazare din Masivul Parâng, ocazie cu care tânărul de 19 ani ar fi fost lovit/înţepat cu un corp ascuţit (posibil o furculiţă) în zona spatelui”, a precizat IPJ Hunedoara.

Tânărul de 19 ani a rămas internat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, iar poliţiştii au deschis, în acest caz, un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS