5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-o autospecială de pompieri

Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-o autospecială de pompieri

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar trei pompieri din Buzău au ajuns la spital după ce un autoturism s-a lovit frontal cu o autospecială de pompieri. Trei pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani, au fost răniți în accident, fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul din Logan, un tânăr de 24 de ani, conducea spre Buzău, în timp mașina pompierilor, la volanul căreia se afla un tânăr de 35 de ani, circula din sens opus

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, pe un drum județean în apropierea localitații Maxenu. La volanul autoturismului era un tânăr de 24 de ani din localitatea Smeeni care, potrivit poliției, a furat cheile mașinii unui văr și a pornit către Buzău.
După câțiva kilometri, s-a izbit frontal, cu mare viteză, de autospeciala pompierilor. Echipajul ISU se întorcea de la Buzău, de unde încărcase rezervorul cu combustibil.
În urma impactului puternic, autoturismul a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului, iar șoferul a rămas blocat în caroseria distrusă. Când au venit salvatorii, nu au putut decât să declare decesul.

Autospeciala de pompieri a fost și ea avariată și a ajuns pe câmp.

Anchetatorii au aflat apoi că tânărul avea permisul de conducere suspendat încă din 2021, din motive medicale. În plus, apropiații tânărului povestesc că el a avut în trecut o tentativă de sinucidere. Acum furase autoturismul de la o rudă.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS