12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Accident de elicopter lângă o grădiniță din Brovary. 17 morți, printre care și miniștri ucraineni

(VIDEO) Accident de elicopter lângă o grădiniță din Brovary. 17 morți, printre care și miniștri ucraineni

-


Ministrul de Interne din Ucraina și alte 16 persoane au murit, după ce un elicopter s-a prăbușit în apropiere de Kiev lângă o grădiniță

Cel puțin 17 persoane au murit, astăzi, în urma unui accident de elicopter în Brovary, Ucraina, conform euroweeklynews.com. Potrivit rapoartelor, ministrul ucrainean al Afacerilor Interne, Denys Monastyrsky, adjunctul său Evgheni Enin și secretarul de stat Iuri Lubkovici, s-au numărat printre cei uciși după ce un elicopter – despre care se presupune că este un Eurocopter EC225 Super Puma – s-a prăbușit lângă o grădiniță din Brovary, în afara capitalei Kiev.
17 morți, dintre care și 10 copii, este bilanțul provizoriu.

De asemenea, se crede că există aproximativ 22 de răniți, inclusiv 10 copii, care au fost transportați de urgență la un spital local în urma tragicului incident.

Videoclipurile care circulă online arată amploarea accidentului, care pare să fi fost cauzat de faptul că piloții nu au putut naviga prin ceață densă, potrivit rapoartelor.

Bilanțul provizoriu arată că 17 persoane și-au pierdut viața, dintre care 9 se aflau la bordul elicopterului.

22 de persoane rănite au fost transportate la spital, printre care și 10 copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS