7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu patru tineri răniţi pe DN 6

Accident cu patru tineri răniţi pe DN 6

Patru tineri au fost transportaţi la spital, în urma unui accident produs pe DN 6 între două autoturisme, în noaptea de luni spre marţi, la intrarea în localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, potrivit Agerpres.
Trei tineri cu vârste de 19, 20, respectiv 25 de ani şi o tânără de 29 de ani au fost transportaţi la spital în urma unui accident produs în noaptea de luni spre marţi pe DN 6, la intrarea în localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această noapte pe DN 6, la intrarea în localitatea Ghimpaţi, în urma producerii unui accident rutier. La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi trei ambulanţe SAJ”, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ISU Giurgiu.
Echipele de salvatori au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme. Şoferul uneia dintre maşini, de 19 de ani, a rămas blocat în autovehicul, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a fi extras, în siguranţă. Acesta era conştient şi a fost preluat de ambulanţa SAJ şi transportat la un spital din capitală.

Alţi doi bărbaţi cu vârste de 20, respectiv 25 de ani şi o femeie de 29 de ani au fost transportaţi de paramedicii SMURD şi de ambulanţe la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor şi au acţionat pentru sablarea părţii carosabile. Poliţia Rutieră face cercetări ?i a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS