5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentJoseph Rivas, interlop constănţean, ucis în Malta

Joseph Rivas, interlop constănţean, ucis în Malta


Joseph Rivas, zis John Englezu, interlop constănţean, de 44 de ani, a fost înjunghiat mortal luni în zona Paceville, din San Julien, Malta. Trei cetățeni români au fost arestați marți dimineață.

Rivas, care deține atât cetățenia română, cât și cetățenia britanică, a fost înjunghiat cu un „obiect ascuțit“, pe strada Ross din Paceville. A murit la scurt timp la Spitalul Mater Dei, potrivit timesofmalta.com.

Poliția a spus că se pare că Rivas a fost implicat într-o altercație cu un grup de bărbați care au fugit de la fața locului în urma înjunghierii.
Marți dimineață, polițiștii au declarat că trei bărbați români de 31, 32 și 35 de ani sunt arestați în legătură cu crima.

Rivas a fost legat de jaf armat, tentativă de omor și a făcut parte dintr-un grup de crimă organizată în ultimele două decenii.

Alte infracţiuni comise de Rivas

În 2015, Rivas a intrat într-o casă unde a agresat și sechestrat un cuplu, în Năvodari. L-au ajutat patru complici. La final, au furat 100.000 de euro. Acum, a fost ucis pe stradă după o răfuială cu alți trei români.
Rivas a fost căutat în Regatul Unit după ce ar fi fost implicat în două jafuri violente. În 2008, la Londra, a fost implicat într-un caz de omor din culpă a unui bărbat căruia i s-au fracturat oasele feței. Rivas a scăpat din Anglia în același an și a venit la Constanța.

În orașul de la malul mării și-a bătut un coleg, pe care l-a lăsat infirm și care, după doi ani, a decedat. Rivas a fost săltat de mascaţi și arestat.
Se pare că ar fi făcut obiectul unor mandate internaționale de arestare în trecut, totuși, surse din Malta au confirmat că nu a făcut obiectul niciunui mandat de arestare la momentul uciderii sale în Malta.

Magistratul Charmaine Galea conduce ancheta în cazul omorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS