8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Accident între un autocar și o mașină. Sunt 2 victime 

Vâlcea: Accident între un autocar și o mașină. Sunt 2 victime 

Două persoane, dintre care una încarcerată, au fost rănite, în această dimineață, într-un accident dintre un autocar și un autoturism, petrecut pe DN 7, pe raza localității Trutulesti.

Paramedicii și personalul de descarcerare din cadrul ISU Vâlcea s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Victima încarcerată în autoturism este un bărbat de 24 de ani din localitatea Boișoara.
Pentru salvarea acestuia, s-au efectuat manevre de descarcerare.
La scurt timp de la sosirea echipajelor la locul interventiei, victima, aflată în comă, a fost extrasă din autoturism și i s-au acordat îngrijiri medicale, de către paramedicii SMURD și un medic din Hunedoara, aflat în trafic.

Ulterior manevrele de resuscitare au fost preluate de către personalul medical sosit la locul intervenției. La scurt timp, acesta a fost transportat la UPU Sibiu, pentru îngrijiri și investigații suplimentare.
Din rândul celor 21 de pasageri din autocar, o singură persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică.
Pe toată durată intervenției, traficul rutier a fost blocat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili modul de producere și cauzele care au condus la producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS