22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA lovit două maşini parcate şi a rămas fără motor

A lovit două maşini parcate şi a rămas fără motor

Un şofer de 20 de ani, din Craiova, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce a provocat un accident în urma căruia au fost răniţi trei pasageri din maşina pe care o conducea. Se pare că şoferul a călcat prea mult pedala de acceleraţie, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit două maşini parcate. În urma impactului violent, motorul Opelului condus de tânărul de 20 de ani a fost aruncat la aproximativ 100 de metri de locul accidentului.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că accidentul a fost provocat de un craiovean de 20 de ani.
„Noaptea trecută, în jurul orei 00.10, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea un accident rutier pe bulevardu Nicolae Titulescu din municipiul Craiova. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu, din direcția străzii Calea București către Calea Severinului, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate”, au explicat poliţiştii doljeni.
În urma impactului, şoferul de 20 de ani şi trei pasageri cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani, toți din municipiul Craiova, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

A făcut prăpăd pe Nicolae Titulescu

Bucăţi din autoturismul la volanul căruia se afla şoferul de 20 de ani, printre care şi motorul maşinii, s-au împrăştiat pe şosea. Mai mulţi multe persoane au susţinut că tânărul de 20 de ani circula cu o viteză mult peste limita legală atunci când a pierdut controlul direcţiei. Se pare că, înainte să ajungă în parcare, autoturismul scăpat de sub control a lovit un stâlp al reţele de energie electrică.

„A pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp, după care a fost proiectat în parcare. Acul vitezometrului s-a oprit la 120-130 km/h. Sunt piese împrăștiate pe circa 200 de metri, iar motorul este undeva pe linia de tramvai, la 100-150 metri de mașină”, a explicat pe Facebook un martor al accidentului.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii doljeni au mai precizat pentru GdS că şoferului i-au fost recoltate probe de sânge, urmând să se stabilească dacă a consumat droguri înainte de a se urca la volan.
Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS