17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean fără permis a provocat un accident rutier

Doljean fără permis a provocat un accident rutier

Un calafetean a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism deși nu deţinea permis, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier.

Polițiștii din Calafat s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe DN 56A, între localităţile Hunia şi Moreni, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 44 ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56A, din direcţia Moreni către Cetate, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă şi care se afla staţionată parţial pe partea carosabilă, la volanul căreia a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din comuna Mănăstirea Caşin, judeţul Bacău.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 44 de ani, a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 44 de ani, figurează ca având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS