22.6 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Reţinut pentru înşelăciune şi şantaj, după ce ar fi realizat diferite ritualuri oculte

(VIDEO) Reţinut pentru înşelăciune şi şantaj, după ce ar fi realizat diferite ritualuri oculte

-

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și șantaj.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2022, un adolescent, de 16 ani, având complicitatea unui tânăr, de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără, de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte.
Astfel, persoana vătămată ar fi achitat 50.000 de lei, pentru realizarea acestor ritualuri.
Ulterior, când aceasta ar fi dorit să renunțe la serviciile prestate de cei doi, aceștia i-ar fi adresat în numeroase rânduri amenințări cu acte de violență și cu publicarea în spațiu public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe terminale mobile și 850 de euro.

Ieri, minorul de 16 ani a fost condus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii.
În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Poliția orașului Chitila, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

EURO 2024 | România – Belgia 0-2. S-au trezit...

Naționala României a pierdut, scor 0-2, partida susținută sâmbătă...

ȘTIRI GdS