16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reţinut după ce a înjunghiat o persoană pe terasa unui local

Bărbat reţinut după ce a înjunghiat o persoană pe terasa unui local

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce l-a înjunghiat pe un altul, pe terasa unui local din comuna Tuzla. Victima a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a-i fi salvată viaţa, informează News.ro. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că a început urmărirea penală faţă de un bărbat pentru tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.  

“La data de 06 octombrie 2022, în jurul orelor 18.30, pe terasa unui local public din comuna Tuzla, judeţul Constanţa, în cursul unui conflict spontan, inculpatul l-ar fi înjunghiat cu lama unui briceag în regiunea abdominală stângă pe numitul M.C., astfel că i-a provocat leziuni corporale grave, vindecabile în 18-20 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie, prin caracterul penetrant al plăgii abdominale, cu consecinţa producerii de şoc hemoragic şi hemoperitoneu.

Viaţa victimei a fost salvată, întrucât a fost transportată imediat cu ambulanţa la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale”, se arată în comunicatul. 

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS