10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a încercat să răpească o fetiță de 10 ani de lângă școală

Un tânăr a încercat să răpească o fetiță de 10 ani de lângă școală

Un bărbat din Colorado a fost arestat și este acuzat de tentativă de răpire a unei fetițe de 10 ani. El a fost predat de proprii părinți după ce poliția a publicat imagini cu suspectul și cu vehiculul său.
Diego James Gettler, de 28 de ani, a fost arestat luni după ce ar fi prins fata în fața școlii STEM Launch K-8 din orașul Thornton, Colorado, în jurul orei 7:30 a.m. pe 23 septembrie, a declarat Departamentul de Poliție Thornton. El a fost acuzat astăzi de răpire de gradul doi.

Fetița le-a spus ofițerilor că a fost lăsată la școală în acea dimineață de mama ei și că stătea la câțiva pași de clădire atunci când un bărbat s-a apropiat de ea și a întrebat-o dacă merge la școală.

Acesta ar fi mers în spatele ei, ar fi urcat pe scări, apoi s-a întors și s-a apropiat de ea.

„Bărbatul a făcut-o să se simtă ciudat, așa că s-a ridicat și a mers în spatele scărilor. El a prins-o atunci, punându-și brațele în jurul ei”, a spus un ofițer.

Fetița a început să țipe, iar „bărbatul i-a acoperit gura cu mâinile ca să o oprească”, a mai spus ofițerul. „Fetița le-a spus detectivilor că a început să se agațe de bărbat și a reușit să-i tragă de pe față masca pe care o purta. Atunci el a fugit”.

Poliția a găsit imaginile filmate de camerele de supraveghere, care l-au surprins pe bărbatul parcând mașina, mergând spre școală și încercând să răpească fata. Ulterior, acesta a fugit și s-a urcat în mașină, pe scaunul pasagerului.

În aceeași zi, poliția a făcut aceste imagini publice. Părinții lui s-au prezentat la sediul pliției, spunând că și-au recunoscut fiul din fotografiile publicate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS