21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO cisternă cu motorină s-a răsturnat pe un drum judeţean, la Huşi

O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe un drum judeţean, la Huşi

O cisternă încărcată cu aproximativ 20 de tone motorină s-a răsturnat astăzi pe un drum județean din Vaslui, la intrarea în municipiul Huși, în zona Dobrina, informează StirilePROTv.

Inspectoratul pentru Situațiide Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui intervine cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, asigurarea zonei și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe DN 24B, la intrarea în municipiul Huși, în zona Dobrina.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o autocisternă răsturnată, șoferul fiind evacuat. Din autocisternă se scurg lichide combustibile.

Pompierii militari au asigurat zona, au îndepărtat bornele bateriilor și asigură măsurile specifice în astfel de cazuri. Se intervine pentru blocarea scurgerilor de combustibil.

Conducătorul autocisternei, un bărbat în vârstă de 47 ani, a fost evaluat medical, a primit primul ajutor, iar acum este transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

Momentan, circulaţia pe DE 581 este blocată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS