19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Şi-a bătut fetiţa de 4 ani şi a ajuns după gratii

(VIDEO) Dolj: Şi-a bătut fetiţa de 4 ani şi a ajuns după gratii

-

Un bărbat, de 35 de ani, din Podari, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, după ce şi-a bătut fetiţa de 4 ani.

Polițiști din cadrul Secţiei nr. 3 Rurală Bucovăţ au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din comuna Podari, bănuit de comiterea infracţiunii de violenţă în familie.
Pliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de cadrele didactice din comuna Podari că o minoră de 4 ani, din localitate, prezintă urme de violenţă la nivelul feţei.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Totodată, a fost solicitat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj, pentru evaluarea medicală a minorei, fiind informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj.

În fapt, bărbatul este bănuit că în seara zilei de 26 septembrie, în timp ce se afla în locuinţa comună, i-ar fi aplicat mai multe lovituri fiicei sale de 4 ani, aceasta necesitând îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS