5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat dat în urmărire, prins de polițiști după ce a revenit acasă să-și bată soția

Bărbat dat în urmărire, prins de polițiști după ce a revenit acasă să-și bată soția

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, urmărit național, a fost prins în județul Prahova, de polițiști, după ce soția acestuia a anunțat oamenii legii că soțul a venit acasă și a agresat-o.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, l-au depistat joi, în județul Prahova, pe bărbatul în vârstă de 47 de ani, urmărit național.

De fapt, Secția 15 Poliție a fost sesizată de soția bărbatului urmărit, o femeie, în vârstă de 47 de ani, care le-a spus oamenilor legii că soțul său a venit la ea acasă, unde a provocat distrugeri la nivelul ușii de acces în imobil, după care a agresat-o fizic, conform stiripesurse.ro.

Se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier, mandatul fiind emis de către Judecătoria Cornetu, în data de 15 septembrie 2022. Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele bărbatului, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Secției 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere”, a transmis, vineri, Poliția Capitalei.

În urma investigațiilor, întrucât existau date și indicii că bărbatul ar fi părăsit municipiul București, deplasându-se pe raza județelor Vrancea, Brașov și Prahova, polițiștii au demarat activități specifice, în urma cărora polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat pe acesta în județul Prahova, fiind blocat în trafic și imobilizat.

Ulterior depistării, bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar, în vederea executării pedepsei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS