13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O femeie a murit într-un azil de bătrâni, după ce a băut detergent în loc de suc

(VIDEO) O femeie a murit într-un azil de bătrâni, după ce a băut detergent în loc de suc

-

O femeie a murit și alte două persoane sunt internate în spital după o aparentă otrăvire neintenționată într-un azil de bătrâni din San Mateo, a declarat poliția.

Femeia care a murit, împreună cu alți doi rezidenți, au primit din greșeală un lichid caustic în loc de suc de struguri, a spus Atria Park din San Mateo. Fiica acesteia a declarat că atunci când bătrâna a ajuns la spital, starea ei nu era deloc bună, fiindu-i afectate gura, gâtul și esofagul.

Femeia suferea de demență și locuia la căminul de bătrâni Atria Park Senior Living Facility din San Mateo, California. O sursă a declarat pentru NBC Bay Area că lichidul de spălat vase ar fi putut fi confundat ușor cu sucul de struguri.

Pompierii din San Mateo au fost chemați la azil, sâmbătă, 27 august, și i-au transportat pe rezidenți la Spitalul Peninsula din Burlingame.

„Asta nu ar trebui să se întâmple, este o greșeală teribilă”, a spus June Lee, care urma să-și ducă soțul la acel azil.

Membrii familiei victimei în vârstă de 93 de ani, spun că aceasta a locuit de multă vreme în San Mateo și vor răspunsuri.

Atria Park din San Mateo a emis următoarea declarație: „Putem confirma că trei dintre rezidenții noștri au fost recent transportați la spital după ce li s-a servit din greșeală lichid de spălat vase ca suc de băut. Lucrăm cu autoritățile locale, care ne-au informat că un locuitor a decedat. Cele mai sincere condoleanțe ale noastre sunt familiei. Când s-a întâmplat acest lucru, personalul nostru a contactat imediat autoritățile, iar rezidenții au fost transportați la spital pentru evaluare și tratament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS