15.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn avion ușor s-a prăbușit în Lacul Colibița. Pilotul este resuscitat

Un avion ușor s-a prăbușit în Lacul Colibița. Pilotul este resuscitat

ISU Bistrița Năsăud a anunțat că un avion ușor a căzut în lacul Colibița, scrie G4Media. „Au fost alocate mai multe resurse din cadrul ISU Bistrița Năsăud, precum și elicopterul SMURD. Din primele informații, există două victime, din care una inconștientă”, potrivit sursei citate.

UPDATE Ora 10.35: Pasagerul este rănit ușor, reușind să iasă singur din avion, însă pilotul a fost scos de persoanele din jur, în prezent fiind resuscitat.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit în lac la aproximativ 80 – 100 de metri distanță de la mal. La bord se aflau două persoane, care au fost aduse la mal de o ambarcațiune din zonă, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Pilotul în vârstă de 65 de ani se află în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs. Pasagerul, în vârstă de 45 de ani, este conștient, cooperant, în evaluare medicală la fața locului.

Știrea inițială: Autoritățile au fost alertate, duminică, prin apel la 112, că un aparat de zbor de mici dimensiuni s-ar fi prăbușit în Lacul Colibița, județul Bistrița-Năsăud. Autoritățile se deplasează la locul incidentului, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Din primele informații în aparatul de zbor se aflau două persoane.

Forțe MAI și elicopterul SMURD Mureș se deplasează spre locul evenimentului.

Citește și: Scrumbia de Dunăre, peștele care nu se hrănește în timpul migrației

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS