15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCea mai mare captură de țigări de contrabandă, în bagajele unui călător pe Otopeni

Cea mai mare captură de țigări de contrabandă, în bagajele unui călător pe Otopeni

Autoritățile de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional București Henri Coandă au descoperit, în bagajele unui român, aproximativ 4.000 pachete cu țigări, pe care acesta încerca să le introducă ilegal în România.

Astăzi, în jurul orei 02.30, la P.T.F. Aeroportul Internațional Henri Coandă s-a prezentat pentru a intra în țară, cu o cursă din direcția Dubai, un bărbat, de 47 de ani.

După ce a ridicat bagajele de cală, persoana în cauză s-a deplasat spre ieșire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităților vamale.

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra bagajelor de cală ale acestuia, în urma căruia au fost descoperite, nedeclarate, în trei geamantane de dimensiuni mari, mai multe pachete cu țigări, fără timbru fiscal.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 3.940 de pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Ca urmare a celor constatate, întreaga cantitatea de țigări a fost reținută de către autoritatea vamală. În cauză, va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS