12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânărul care a dat foc ușii Primăriei Cluj Napoca, reținut

Tânărul care a dat foc ușii Primăriei Cluj Napoca, reținut

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a incendiat o uşă de acces în sediul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, incidentul a avut loc sâmbătă seara.

„La data de 20 august, în jurul orei 20.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe uşa de acces în Primăria municipiului şi pe treptele din faţa acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale. La scurt timp după sesizare, acesta a fost depistat şi imobilizat de poliţişti în zona centrală a oraşului şi a fost condus la unitatea de poliţie”, se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

Bărbatul de 27 de ani, din comuna Aghireşu, a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat că bărbatul ar mai fi încercat să incendieze coşuri de gunoi din oraş şi că ar fi fost internat de curând pentru consum de droguri şi tulburări de personalitate. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS