14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbatul din Bascov care și-a ucis familia a fost reținut

Bărbatul din Bascov care și-a ucis familia a fost reținut

Bărbatul cu probleme psihice care şi-a ucis familia a fost reţinut pentru 24 de ore. El se află acum în arest.

Bărbatul care și-a ucis cu brutalitate cinci rude – părinții, sora, fratele și nepoata de cinci ani – a recunoscut fapta și va fi supus unui examen psihiatric

Bărbatul ar fi avut un plan foarte bine pus la punct, spun anchetatorii, care nu au reușit încă să afle motivul crimei.

Individul şi-a petrecut noaptea la Parchetul din Pitești unde a fost audiat ore întregi. Astăzi urmează să aibă loc autopsiile celor cinci oameni ucişi.

Bărbatul şi-a ucis părinţii, sora, fratele şi nepoata de numai 5 ani cu pietre si obiecte tăioase noaptea, în somn. Omul era cunoscut în comunitate ca având handicap psihic sever, dar nu a creat niciodată probleme. Era în evidență la un medic psihiatru celebru din Pitești. Potrivit medicului legist, Dan Manu, psihiatrul i-a prescris bărbatului tratament.

Anchetatorii spun că este greu de spus dacă a existat un motiv al acestor crime. Nu pot spune deocamdată în ce măsură bolile psihice i-au afectat capacitatea de a discerne. Sunt lucruri care se vor stabili în anchetă.

Bărbatul a încercat să-și ia viața într-o pădure, în care s-a refugiat după ce a comis teribila faptă.

Autopsiile celor cinci oameni, printre care și o fetiță de 5 ani, urmează să fie făcute azi.

Sora suspectului era asistenta la Spitalul Militar din Pitești, iar soțul, cel care a descoperit scenele sângeroase, este medic la Spitalul Militar. Acesta se pensionase în urmă cu două luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS