6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO craioveancă a murit după ce s-a aruncat de la etajul 2

O craioveancă a murit după ce s-a aruncat de la etajul 2

O femeie de 65 de ani a fost găsită fără viaţă, astăzi, într-un bloc din cartierul Valea Roşie. Se pare că femeia a vrut să-şi pună capăt zilelor şi s-a aruncat de la etajul 2 al imobilului în care locuia.

Poliţiştii doljeni au precizat că femeia nu a mai putut fi salvată.

„La data de 09 august, ora 11.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în interiorul unui bloc de pe strada Bobâlna, din municipiul Craiova, se află o persoană posibil căzută de la etaj.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, fiind identificată o femeie de 65 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical de urgenţă, care a efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat însă, fiind declarat decesul femeii. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, femeia ar fi căzut de la etajul 2 al blocului unde locuia”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care ţi-a pierdut viaţa femeia de 65 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS