6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Două românce, mamă și fiică, împușcate mortal în Italia

(VIDEO) Două românce, mamă și fiică, împușcate mortal în Italia

-

Două românce, mamă și fiică, au fost împușcate mortal în localitatea rurală Castelfranco Emilia (Modena), via Cassola di Sotto, în nordul Italiei.

Salvatore Montefusco, de 69 de ani, antreprenor în construcții, originar din Campania, a fost cel care a sunat dintr-un bar din Castelfranco la poliție. El a recunoscut ce a făcut.

Gabriela, Renata și Salvatore

Gabriela Trandafir, de 47 de ani, a depus mai multe plângeri pentru rele tratamente la Parchetul Modena, solicitând ordin de restricție împotriva soț?ului, potrivit Gazzetta di Modena.
Bărbatul a fost reținut carabinieri, arestat și dus la cazarma de la sediul Tenenza di Castelfranco, unde după-amiaza a fost supus unui lung interogatoriu, în prezența apărătorului său, avocatul Marco Rossi. Până la urmă a fost dus la închisoare. El le-a ucis pe cele două în bucătărie, la ușa care se deschide spre grădina casei.

Renata se temea de tatăl ei vitreg și spunea prietenilor că îi era frică de el, și era chinuită de ideea că în ziua în care era programată o audiere de despărțire, îi va face ceva rău mamei ei, Gabriela.

„A spus că este o persoană rea”, a spus un vecin. Fata s-a născut dintr-o relație anterioară a mamei sale, de origine română. Relația ei cu tatăl ei vitreg nu a fost ușoară, se certau deseori, printre altele pentru că nu o lăsa să folosească mașina. Renata studia moda la facultate, dar intre timp își căuta un loc de muncă, tocmai azi urma să aibă un interviu. Îi plăcea să joace fotbal și în weekend fusese la un turneu cu prietenii ei în România. Un alt băiat, minor, fiul Gabrielei și Salvatore, locuia și el în casă cu ei. Nu este clar dacă el a fost prezent sau nu la momentul crimelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS