13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi soţi, ambii fără permis, prinşi la volan, pe rând, de poliţişti

Doi soţi, ambii fără permis, prinşi la volan, pe rând, de poliţişti

Doi soţi din Bucureşti, ambii fără permis, au plecat cu maşina să îşi viziteze rudele din Vaslui, însă au fost prinşi, pe rând, de poliţişti.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 4 iunie 2022, în zona localităţii Bleşca, comuna Ivăneşti din judeţul Vaslui.

La intersecţia drumului naţional (DN) 4F cu drumul judeţean (DJ) 159, poliţiştii rutieri din Vaslui au tras pe dreapta autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 42 de ani, conform antena3.ro.

Bărbatul avea permisul suspendat până în luna octombrie

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul din Bucureşti avea permisul suspendat până în luna octombrie şi că a ales să se urce el la volan pentru că soţia nu avea permis. Mai mult, el le-a spus agenţilor că o altă persoană va veni pentru a prelua maşina.

„În seara de 4 iunie, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflat în misiune în zona intersecției drumului național DN2 F cu drumul județean DJ 159, a oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în municipiul București, condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani din București. În urma verificărilor, agenții au constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat până în luna octombrie. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit reprezentanților IPJ Vaslui.

Poliţiştii au observat, 30 de minute mai tarziu, maşina la volanul căreia se afla soţia bărbatului

Ulterior, poliţiştii au plecat în comuna Ivăneşti, iar 30 de minute mai târziu au observat maşina la volanul căreia se afla soţia bărbatului.

Agenţii au tras-o pe femeie pe dreapta şi, la fel ca şi în cazul soţului, i-au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS