19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljMașina solistei Ștefania Strejescu, spartă în Filiași

Mașina solistei Ștefania Strejescu, spartă în Filiași

Autoturismul solistei Ștefania Stejescu a fost spart de persoane necunoscute, noaptea trecută, în Filiași. Într-un mesaj postat pe Facebook, solista cere ajutor pentru a-și recupera actele. Polițiștii doljeni au precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere și furt calificat.

Solista Ștefania Strejescu a explicat că furtul a fost comis în parcarea unui restaurant din orașul Filiași.

”Pentru că omenii sunt… așa cum sunt, fac anumite fapte pe care nu știu cum aș putea să mi le explic. Trăim într-o lume în care oamenii nu se mai pot numi oameni, iar filmele cu spargeri și vandalizari se întampla și în realitate. În jurul orelor 01.30, ne-a fost spartă mașina, aflată în parcarea Restaurantului Flora din Filiași. Din mașină a fost furată geanta mea cu tot ceea ce înseamnă acte, carduri. Vă rog să distribuiți acestă postare, poate vor arunca portofelul cu acte. Dacă cineva îl găsește, mă poate contacta pe rețelele de socializare sau poate merge direct la o sectie de poliție”, a transmis solista.

Dosar penal pentru furt și distrugere

Polițiștii doljeni au confirmat incidentul și au explicat că fac cercetări pentru identificarea autorilor.

”În data de 28 mai, ora 01:58, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Filiasi au fost sesizaţi prin apel de urgența 112, de un bărbat dim comuna Rojiște, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-ar fi distrus geamul dreapta față de la autoturismul aflat in parcarea unui restaurant din orașul Filiași și ar fi sustras o geantă de damă în care se aflau acte de identitate și carduri bancare.

În baza sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere și furt calificat, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale”, au precizat oamenii legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS