20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMaşină distrusă cu bâtele, în faţa unui magazin din Daneţi

Maşină distrusă cu bâtele, în faţa unui magazin din Daneţi

Poliţiştii doljeni au dispus reţinerea a doi bărbaţi, tată şi fiu, acuzaţi de distrugere, lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice. Potrivit oamenilor legii, cei doi au agresat un bărbat de 52 de ani şi au spart geamurile maşinii acestuia. Incidentul a avut loc marţi seara, în comuna doljeană Daneţi.

Potrivit oamenilor legii, incidentul a fost sesizat de bărbatul de 52 de ani, care a fost agresat de cei doi suspecţi.

„La data de 17 mai, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției Rurale Daneți au fost sesizați de un bărbat de 52 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la un magazin alimentar, doi bărbați l-ar fi agresat fizic și i-ar fi spart geamurile autoturismului.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că ce sesizate se confirmă, fiind întocmit dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, cei doi bărbați, de 47 și 20 de ani, sunt bănuiți că în urma unui conflict spontan, l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 52 de ani, iar prin folosirea unor obiecte contondente, i-ar fi spart geamurile de la autoturism, fiind tulburată ordinea și liniștea publică”, au precizat poliţiştii doljeni.

Tată şi fiu, reţinuţi pentru 24 de ore

Tot marţi seara, după audieri, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore. Poliţiştii doljeni au mai precizat că suspecţii au fost duşi în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentanţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Unul dintre agresori nu este la primul incident de acest fel. În prezent, acesta este judecat, alături de alte şase persoane, într-un dosar de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Dosarul se află pe rolul judecătoriei Craiova. Umrătorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 22 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS