10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞoferiţă rănită grav după ce a intrat cu maşina într-o autocisternă

Şoferiţă rănită grav după ce a intrat cu maşina într-o autocisternă

O tânără a fost grav rănită, joi, după ce o autocisternă a intrat în coliziune cu un autoturism şi s-a răsturnat pe DN 1, în zona localităţii Căpuşu Mare din judeţul Cluj, informează Agerpres.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, Detaşamentul 2 Cluj-Napoca şi Punctul de Lucru Floreşti au intervenit pentru a descarcera şi pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă persoanelor implicate într-un grav accident rutier, produs pe raza localităţii Căpuşu Mare.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi unul SAJ au intervenit în urma accidentului rutier, iar la faţa locului au găsit un autoturism avariat, în care se afla încarcerată o tânără în stare gravă, precum şi o autocisternă răsturnată.

Aceasta din urmă transporta ulei industrial de bază, iar scurgerile au necesitat asigurarea măsurilor de protecţie şi prevenire a incendiilor”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Potrivit aceleiaşi surse, salvatorii au acţionat pentru a o descarcera pe tânără, care era în stare de inconştienţă şi prezenta multiple traumatisme. Ea a fost preluată de echipajul SMURD, pentru a fi transportată la spital

De asemenea, un bărbat care aparent era rănit uşor a fost evaluat de paramedicii SMURD.

„Un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcţia municipiului Oradea, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontal cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, de 27 de ani, din judeţul Dâmboviţa, care s-a răsturnat ulterior impactului.

Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat rezultat negativ. Conducătoarea autoturismului a suferit leziuni corporale, fiind transportată la o unitate medicală”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS