14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO româncă din Austria a murit după ce a căzut de pe o stâncă în timp ce-şi făcea un selfie

O româncă din Austria a murit după ce a căzut de pe o stâncă în timp ce-şi făcea un selfie

Nane-Iosana Bodea, o turistă de naționalitate română, de 23 de ani, stabilită în Viena, a decedat sâmbătă, 14 mai, după ce a alunecat și a căzut în apropierea cascadei Na Muang, de pe insula Koh Samui (Thailanda), în timp ce făcea o fotografie. Ea se afla în vacanță alături de iubitul ei, cetățean austriac.

În jurul orei 14:10, centrul de comunicații radio al secției de poliție Koh Samui din provincia thailandeză Surat Thani a primit o notificare privind o turistă străină, o femeie care a avut un accident și a căzut la cascada Na Muang, informează Bangkok Post.

Cascada Na Muang

Salvatorii au fost trimiși la fața locului și au verificat pulsul femeii, dar aceasta nu a dat semne de viață, a declarat Chayapon Intarasupa, primarul districtului Koh Samui.
Potrivit profilului ei de Facebook, românca era studentă în Austria, la Universitatea din Viena, din anul 2020.
Identificată de poliția thailandeză drept ”cetățeanul român Nane-Iosana Bodea, 23 de ani”, ea încercat să facă un selfie lângă cascada Na Muang, care are 80 de metri înălțime. A alunecat și a căzut în gol.

Tânăra s-a lovit la cap pe stânci și nu a mai putut fi salvată.
Autoritățile din Thailnda spun că în zonă sunt multe panouri care îi atenţionează pe turişti cu privire la pericolele la care se expun dacă ies de pe traseele marcate. Românca a ignorat avertismentele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS