17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Focar de COVID-19 la bordul unei nave de croazieră

(VIDEO) Focar de COVID-19 la bordul unei nave de croazieră

-

Unii dintre pasagerii navei de croazieră Carnival Spirit, plecată de la Miami, la Seattle sunt în carantină după apariția unui focar de COVID-19 la bordul navei, potrivit CBS News.
Carnival Spirit nu a spus câți dintre cei aproximativ 2.100 de pasageri de la bord au fost infectați. Focarul a apărut în timpul călătoriei navei între Miami, de unde a plecat nava luna trecută, și Seattle, unde a sosit marți.

La acostare, toți pasagerii infectați au fost mutați la hoteluri din zonă pentru izolare.

Darren Siefertson, care a fost pe șapte nave de croazieră din august, s-a numărat printre cei care au fost depistați pozitiv. El nu este mulțumit de modul în care au fost gestionate lucrurile.

„Am stat literalmente în această cameră timp de șase zile, fără serviciu telefonic, nu răspundeau la telefon”, a declarat Siefertson pentru CBS News.

Siefertson spune că partenerul său de călătorie și colegul său de cameră au rămas cu el în cameră, în ciuda faptului că testul a fost negativ, și că o listă cu numele și numerele de cabină ale pasagerilor care aveau virusul a fost afișată lângă lifturi.

Carnival menționează că au fost vaccinați călătorii și testați înainte de îmbarcare. Într-o declarație pentru CBS News, compania a spus: „Protocoalele noastre de sănătate și siguranță depășesc liniile directoare ale CDC” și „măsuri suplimentare au fost implementate în timpul călătoriei”. Dar acest lucru nu aduce prea multă consolare pasagerilor precum Siefertson.

„Din nefericire, această navă a fost atât de nepregătită și atât de prost gestionată încât mulți dintre noi au avut mult de suferit”, a spus el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS