11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat care vindea droguri la un festival din Mamaia, reţinut de procurorii DIICOT

Bărbat care vindea droguri la un festival din Mamaia, reţinut de procurorii DIICOT

Procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus, marţi, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, se arată într-un comunicat de presă transmis de DIICOT.

Potrivit procurorilor, bărbatul se ocupa cu distribuirea de droguri de risc şi de mare risc la Festivalul Sunwaves de la Mamaia.

DIICOT a efectuat şi patru percheziţii domiciliare

În acest dosar, DIICOT a efectuat şi patru percheziţii domiciliare, în Mamaia şi Bârlad, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării un număr de 77 pastile ecstasy, cantităţile de 7 grame cocaină şi 8 grame ketamină, precum şi sumele de 3.200 lei şi 415 euro.

„În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul DIICOT, conform Agerpres.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, precum şi al luptătorilor al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS