10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat cu permisul anulat, prins beat la volan de două ori în decurs câteva ore

Bărbat cu permisul anulat, prins beat la volan de două ori în decurs câteva ore

Un bărbat de 37 de ani, din Giurgiu, a fost reţinut de poliţişti după ce a fost depistat de două ori în decurs de câteva ore la volanul unui autoturism, deşi avea permisul anulat de 12 ani, el fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu au depistat în seara zilei de luni, pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 37 de ani din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce anulat şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a fost constatat faptul că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce anulat din anul 2010. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,72 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La câteva ore de la eveniment, în noaptea de luni spre marţi, bărbatul în cauză a fost din nou depistat de către poliţiştii Biroului Rutier, pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu, conducând autoturismul sub influenţa alcoolului. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,61 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice”, se arată marţi într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu, citat de Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Miercuri, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere a fost anulat a fost reţinut pentru 24 de ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS