21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Vâlcea: Doi morți și un rănit după coliziunea dintre două tiruri pe DN 7

(VIDEO) Vâlcea: Doi morți și un rănit după coliziunea dintre două tiruri pe DN 7

-

Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineață pe DN 7, în localitatea vâlceană Proieni, după ce două tiruri s-au lovit frontal.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că, un bărbat în timp ce conducea un autotir pe DN7, în localitatea Proeni, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autotir care se deplasa pe sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul a două persoane și rănirea alteia.

În urma producerii accidentului, unul dintre tiruri a luat foc. La fața locului au intervenit șase autospeciale de intervenție ( 1 ASAS si 1 SMURD de la GI Brezoi, 1 Descarcerare de la GI RM. Valcea ș 3 echipaje ale SAJ.).
Cele două tiruri, unul încărcat de muștar si unul cu semințe de floarea soarelui.

Starea victimelor și a carosabilului

Potrivit estimărilor preliminare au rezultat 3 victime:

  • o victimă de sex masculin, de naționalitate română, de 43 de ani, care a fost găsit încarcerat, conștient. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Vâlcea; Din păcate victima a decedat în drum spre spital
  • o victima de sex feminin, de naționalitate română. Aceasta a fost aruncată prin parbriz. Din păcate a fost găsită inconștientă. A fost preluata de un echipaj SAJ și transportata la UPU Vâlcea;
  • o victimă de sex masculin, de naționalitate turcă, în vârstă de 60 de ani. A fost găsit încarcerat, fără semne vitale. A fost descarcerat.

În timpul intervenției, victima conștientă a strigat dupa o persoană pe nume Alina, astfel că se considera că ar mai putea exista încă o victimă. Deocamdată nu a fost găsită, dar zona este cercetată în continuare.

Camionul condus de cetățeanul turc transporta semințe de floarea soarelui, iar celălalt camion transporta borcane cu muștar.

Traficul rutier este în continuare blocat pe ambele sensuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:16

(VIDEO) Continuă căutarea persoanei căzute în râul Olt

Căutarea persoanei căzută în râul Olt, în zona barajului...

ȘTIRI GdS