16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu cu degajări mari de fum lângă București

Incendiu cu degajări mari de fum lângă București

Un incendiu de proporții a izbucnit astăzi lângă București. Circulația mașinilor pe centura Capitalei în zona Glina este blocată din cauza fumului gros.

Incendiul a izbucnit în localitatea Glina din județul Ilfov.

Potrivit primelor informații, ard caroserii de mașini și material lemnos de la un centru de colectare și reciclare deșeuri. Este afectată o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Nouă autospeciale ale pompierilor intervin la fața locului. Nu există informații despre posibile victime, conform Digi24.

Circulația mașinilor pe centura Capitalei este oprită

Din cauza fumului gros, circulația mașinilor pe centura Capitalei este oprită.

A fost remis mesaj pentru informarea populatiei prin sistemul Ro Alert. Oamenii sunt sfătuiți să evite zona și să închidă geamurile caselor dacă locuiesc în zonă.

„În jurul orei 17.11, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Glina arde un centru REMAT. Având în vedere condițiile de vizibilitate redusă, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Popești Leordeni și Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, de dirijare și deviere a traficului. De asemenea, la fața locului se află și pompierii militari pentru activități specifice din competență. Polițiștii rutieri informează participanții că, traficul se deviază prin București și prin DN3”, transmite Poliția.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS