5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA sustras maşina părinţilor şi a făcut-o praf

A sustras maşina părinţilor şi a făcut-o praf

Un minor de 15 ani este acuzat de comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă, după ce a condus maşina tatălui său şi a provocat un accident. Poliţiştii au stabilit că minorul a condus maşina fără acordul tatălui său.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Băileşti. Persoana aflată la volan, un minor de 15 ani, din localitate, a fost rănită şi transportată la spital.

„Polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Carpați din localitate, un autoturism a lovit un copac de pe marginea parții carosabile. Polițiștii au identificat conducătorul auto, în persoana unui adolescent de 15 ani, din Băilești, care a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicate.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că adolescentul ar fi sustras autoturismul care aparține tatălui său, fără acordul acestuia, pe care l-ar fi condus pe străzile A.I. Cuza și Carpați din localitate, unde a pierdut controlul volanului, lovind un copac din afara părții carosabile”, au precizat poliţiştii doljeni.

Minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS