10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer a fugit după ce a provocat un accident cu trei răniţi

Un şofer a fugit după ce a provocat un accident cu trei răniţi

Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme pe DN 15C, la ieşirea din oraşul Târgu Neamţ. Şoferul care a provocat accidentul a fugit, dar a fost găsit repede de oamenii legii, informează Agerpres.

„Din primele cercetări a reieşit că în timp ce un tânăr, în vârstă de 24 ani, din Târgu Neamţ, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menţionat, având direcţia de deplasare Târgu Neamţ – Fălticeni, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, din Răuceşti, ulterior acroşând un arbore din afara părţii carosabile.

În continuare, primul conducător auto ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat la scurt timp de poliţişti”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În accident au fost răniţi şoferul din Răuceşti şi doi pasageri, de 21, respectiv 39 ani, din Drăgăneşti şi Târgu Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de părăsire a locului accidentului şi vătămare corporală din culpă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS