16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie accidentată mortal de o mașină de la salubritate

Femeie accidentată mortal de o mașină de la salubritate

O femeie, de 54 de ani, a decedat, vineri, după ce a fost lovită mortal de o maşină, în timp ce traversa o stradă din municipiul Turda, informează Agerpres.

„Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 10.10 cu privire la un eveniment rutier produs pe strada Aviatorilor din municipiul Turda.

Din primele date, conducătorul unei autoutilitare de colectare a resturilor menajere, un bărbat de 54 de ani, ar fi surprins şi accidentat o femeie, de 79 de ani, care se afla în traversarea străzii. Din nefericire, în urma impactului, femeia a decedat”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Aviatorilor. Apelul de urgenţă a fost dat în jurul orei 10.15, iar pompierii au participat la misiune cu o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD.

În momentul în care au ajuns la faţa locului, pompierii au găsit o femeie care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, au informat reprezentanţii ISU Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS