17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRefugiat ucrainean, jefuit de o româncă

Refugiat ucrainean, jefuit de o româncă

O femeie, de 43 de ani, i-ar fi furat portofelul unui refugiat ucrainean, într-un fast food, pe Soseaua București Târgoviște din orașul Buftea, informează G4Media.

„La data de 15 martie a.c., în jurul orei 17.42, am fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că la un restaurant de tip fast food, unui refugiat din Ucraina i-a fost sustrasă geanta.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii orașului Buftea au stabilit faptul că, un bărbat, refugiat din Ucraina, după ce a plecat din unitatea comercială respectivă, a realizat că si-a uitat geanta ce conținea documente personale și portofelul cu suma de 1.000 dolari, portofel pe care nu l-a mai găsit când s-a întors în locație”, se precizează în comunicatul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov.

Polițiștii din Buftea au identificat și depistat persoana care a luat portofelul, în cauză fiind vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani.

„În prezent, polițiștii din Buftea efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, transmite  Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS