13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu două victime la ieşire din comuna Cârcea

Accident cu două victime la ieşire din comuna Cârcea

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs astăzi, pe DN 6, la ieşire din comuna doljeană Cârcea. Potrivit oamenilor legii, în accident au fost implicate două autoturisme, care circulau din direcţii opuse.

Poliţiştii doljeni au explicat că au fost răniţi şi transportaţi la spital şoferii autoturismelor. Este vorba de o tânără de 19 ani, din Cârcea, şi de un bărbat de 32 de ani, din Apele Vii.

„Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 6 la ieșire din localitatea Cârcea, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment au fost implicate două autoturisme, conduse de o tânără de 19 ani, din comuna Cârcea şi un bărbat de 32 de ani, din comuna Apele Vii, care circulau din direcții opuse.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au necesitat îngrijiri medicale fiind transportaţi la spital. Aceştia au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au precizat oamenii legii.

Se pare că accidentul a fost provocat de şoferiţa de 19 ani, care ar fi pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS