24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO O mașină a luat foc pe DN7, în județul Vâlcea

VIDEO O mașină a luat foc pe DN7, în județul Vâlcea

O mașină a luat foc în mers, în timp ce se deplasa pe DN7, în județul Vâlcea. Potrivit pompierilor vâlceni, nicio persoană nu a fost rănită.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această dimineață, în jurul orei 10.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Incidentul a avut loc în orașul Brezoi, punct Gura Lotrului, pe DN 7. Pentru stingerea acestuia, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție  Brezoi.

Ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că persoanele aflate în interior se autoevacuaseră, iar flăcările se manifestau în zona compartimentului motor. Pe toată durata intervenției, traficul s-a desfășurat pe un singur sens de mers, în directia Gura Lotrului – Râmnicu Vâlcea.

Autoturismul a fost afectat în proporție de circa 30% din compartimentul motor. La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost lichidat. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația electrică.

Citește și: VIDEO Etiopia începe producția de electricitate la cel mai mare baraj de pe Nil

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS