11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reținut pentru 10 infracțiuni de furt

Dolj: Reținut pentru 10 infracțiuni de furt

Poliţiştii din Filiaşi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, din Butoiești, judeţul Mehedinți, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

În dimineața zilei de ieri, polițiștii au efectuat două percheziţii în comunele Butoiești, judeţul Mehedinți şi Brănești, judeţul Gorj, pentru documentarea activităţii în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor 20 de scule şi unelte mecanice, obiecte de îmbrăcăminte, 6 perechi de pantofi sport și 3 telefoane.

Un bărbat, de 50 de ani, a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 06 august 2021-13 februarie a.c., cel în cauză ar fi comis 10 acte materiale de furt din locuinţele unor persoane din oraşul Filiaşi.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauza urmează să fie prezentat Judecătoriei Filiaşi, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS