10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Percheziţii la persoane bănuite de lovire și distrugere

(VIDEO) Dolj: Percheziţii la persoane bănuite de lovire și distrugere

-

Polițiștii Secţiei 2 Craiova au efectuat, astăzi, 7 percheziţii în municipiu şi comuna Radovan, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul unui dosar penal, întocmit la data de 13 februarie, în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În fapt, în seara zilei de 13 februarie, pe strada Bârseşti din Craiova, a avut loc un conflict, între 4 bărbăți pe de o parte și alți trei, pe de altă parte, toți din Craiova, în urma căruia, 2 tineri de 16 și 29 de ani au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, totodată fiind provocate distrugeri unui autoturism.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, două recipiente ce conțin substanțe iritant-lacrimogene și 2 obiecte tăietoare-înţepătoare, tip fluture.

5 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani, toate din Craiova, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de polițişti, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

La activități au participat și polițişti ai Secțiilor 1, 3,4,5 şi 6 Craiova, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj și GJMb. Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grup suport gratuit pentru pacienții cu cancer, inițiat de...

Există viață și după cancer și există resurse în...

ȘTIRI GdS