9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎnjunghiat după o încăierare în trafic, pe o stradă din Craiova

Înjunghiat după o încăierare în trafic, pe o stradă din Craiova

Două persoane au fost rănite în urma unui conflict izbucnit în trafic, duminică seara, pe o stradă din Craiova. În conflict au fost implicate şapte persoane, iar două au fost trasportate la Spitalul de Urgenţă Craiova. În timpul scandalului, una dintre victime a fost înjunghiată în spate.

Potrivit oamenilor legii, scandalul a avut loc pe strada Bârseşti. În urma conflictului, pe lângă persoanele rănite, un autoturism a fost avariat.

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Bârsești, din Craiova, are loc un scandal între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care din primele cercetări, au stabit că, între patru bărbați pe de o parte și alți trei, pe de altă parte, toți din Craiova, ar fi izbucnit un conflict. În urma conflictului, doi tineri de 16 și 29 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, în timpul conflictului, unui autoturism i-au fost provocate distrugeri”, au precizat poliţiştii doljeni.

Neînţelegeri mai vechi, motivul scandalului

Reprezentanţii IPJ Dolj au mai explicat că persoanele implicate în conflict au fost ridicate și conduse la Secţia 2 pentru audieri. Se pare că între persoanele implicate în scandal, membrii a două familii, există neînţelegeri mai vechi, iar acest conflict nu ar fi primul. În urma ultimului conflict, tânărul de 29 de ani a fost transportal la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul spatelui. Minorul de 16 ani a suferit leziuni uşoare.

Potrivit oamenilor legii, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS