5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSuceava: O femeie s-a trezit cu un troler plin cu țigări și o dronă în fața casei

Suceava: O femeie s-a trezit cu un troler plin cu țigări și o dronă în fața casei

Sindicatul Europol afirmă că o femeie din localitatea suceveană Straja, aflată în apropierea graniţei cu Ucraina, a găsit în curtea casei un troler plin cu ţigări şi o dronă, ea anunţând autorităţile.

O dronă care transportă un troler cu țigări s-a prăbușit ieri în curtea unei femei din comună Straja, județul Suceava, la un kilometru de granița cu Ucraina.

Când a văzut pachetul neașteptat, femeia a sunat imediat la 112, iar polițiștii din Vicovu de Sus au deschis o anchetă.

Cazul a fost făcut public și de Sindicatul Europol, care a postat o fotografie cu coletul neașteptat pe rețelele de socializare.

Cel mai probabil, dispozitivul a căzut în curtea femeii din cauza unei defecțiuni sau pentru că a fost manevrat greșit.

Contrabandă este un adevărat stil de viață și o afacere la frontiera de Nord a României, spun autoritățile.

De exemplu, numai anul trecut polițiștii de frontieră au confiscat aproximativ 4 milioane de pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 50 de milioane de lei.

„Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus. Contrabanda este un stil de viaţă pentru unii, iar pentru alţii o afacere la frontiera de nord a României. Numai anul trecut colegii noştri poliţişti de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei”, au arătat sindicaliştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS