9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentColiziune între un autocar și o mașină. Șoferul autoturismului a murit

Coliziune între un autocar și o mașină. Șoferul autoturismului a murit

Un autocar în care se aflau 60 de pasageri şi o maşină s-au ciocnit, în noaptea de miercuri spre joi, la Prisaca Dornei, în judeţul Suceava. Şoferul autoturismului, un tânăr de 20 de ani, a murit, iar o persoană din autocar a fost rănită. Călătorii au fost cazaţi la căminul cultural până când vor fi preluaţi de alt vehicul.

Au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ, potrivit www.stirisuceava.net.

Autocarul a fost avariat
Autocarul a fost avariat

Autocarul, care se deplasa pe ruta Iași – Lyon (Franța), avea 60 de persoane la bord, iar avariile suferite nu i-au permis să-și continue drumul. 

Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminului cultural.

Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS