24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a pus capăt zilelor după ce şi-a ucis concubina

Şi-a pus capăt zilelor după ce şi-a ucis concubina

Două persoane, o femeie de 49 de ani şi un bărbat de 50 de ani, au fost găsite fără viaţă, ieri dimineaţă, într-un imobil din localitatea Mischii. Se pare că bărbatul şi-a ucis concubina, după care şi-a pus capăt zilelor. Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Poliţiştii doljeni au precizat că decesul celor două persoane a fost sesizat de un tânăr de 27 de ani.

„În cursul acestei zile(luni – n.r.), poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel la 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. La faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani.

La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Crimă urmată de sinucidere?

Tânărul de 27 de ani, cel care a sunat la 112, este fiul femeii dintr-o relaţie anterioară. Acesta locuieşte la parterul imobilului, iar mama sa şi concubinul acesteia locuiau la etaj. Se pare că, în noaptea de duminică spre luni, bărbatul a ucis-o pe femeie, iar după aceea şi-a luat viaţa.

Vecinii persoanelor decedate spun că nu au auzit ca între cei doi să fi fost neînţelegeri sau certuri. De altfel, fostul soţ al femeii a explicat că totul era în regulă între cei doi. „Totul era lapte şi miere între ei. Asta ştiu de la fosta soţie. Aseara (duminică seara – n.r.) au fost la un grătar, cu nişte prieteni. Ce s-a întâmplat după ce s-au întors acasă nu îşi poate explica nimeni”, a declarat bărbatul.

După primele cercetări, procurorii doljeni au precizat că bărbatul de 50 de ani a fost găsit spânzurat, iar femeia de 49 de ani prezenta leziuni în zona capului. Cadavrele celor două persoane au fost duse la morgă pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor, „urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs decesul celor două persoane”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS