9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn adolescent s-a filmat cum l-a bătut pe alt băiat într-un parc

Un adolescent s-a filmat cum l-a bătut pe alt băiat într-un parc

Un adolescent de 14 ani a fost lovit, într-un parc din Piteşti, de un băiat de aceeaşi vârstă cu el. Agresorul i-a dat un pumn atât de tare, încât victima a rămas inconştientă pe alee. Imediat după incident, agresorul şi un alt băiat care îl însoţea şi filmase incidentul au fugit, informează Observatornews.

Scena a fost filmată de un apropiat al agresorului şi a ajuns pe reţele de socializare. Aşa s-a sesizat şi poliţia, care a deschis o anchetă. 

În imagini se observă cum unul dintre adolescenți îl lovește pe celălalt, care cade la pământ și rămâne nemișcat.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două persoane, în municipiul Piteşti, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au autosesizat, în dimineaţa zilei de 06 februarie a.c. şi au efectuat verificări, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, toate persoanele implicate (persoana vătămată şi agresorul – ambii minori de 14 ani, precum şi martori ai evenimentului) au fost identificate”, a anunţat IPJ Argeş, duminică, potrivit News.ro.

Poliţiştii au precizat că adolescentul lovit a primit asistenţă medicală imediat după incident, însă nu a fost nevoie să se interneze. 

După administrarea probatoriului, poliţiştii vor stabili ce măsuri legale vor lua în acest caz.

„În continuare, se efectuează cercetări, urmând ca, după administrarea probatoriului, să se ia măsurile legale în consecinţă”, au mai precizat oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS