30.1 C
Craiova
joi, 26 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentRomân, ucis de un tânăr de 16 ani care practica MMA

Român, ucis de un tânăr de 16 ani care practica MMA

Un român, în vârstă de 60 de ani, a murit în spital după ce a fost lovit de un tânăr de 16 ani care practica MMA, în Frosinone, regiunea Lazio din Italia, potrivit stiridiaspora.

Potrivit primelor informații, tânărul de 16 ani l-a lovit pe român pentru a-și apăra tatăl. O lovitură bine țintită, într-un punct vital, și cu tehnica potrivită. Atunci, victima s-a prăbușit la pământ, iar în cădere s-a lovit violent cu capul. Acele lovituri, câteva zile mai târziu, s-au dovedit fatale pentru român, dar și pentru adolescent.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 14 ianuarie, în Frosinone, în timpul unei dispute, atunci când tânărul de 16 ani l-a lovit violent pe românul de 60 de ani care a dat cu capul de pământ suferind o moarte cerebrală. Toate acestea s-au petrecut în Via Casilina, între Cervaro și San Vittore del Lazio unde, în apropierea unui restaurant, o mașină în care erau doi români la bord mergea în zig-zag, punând în pericol celelalte mașini aflate în trafic. Printre aceste mașini se număra și cea în care erau băiatul de 16 ani și tatăl său la bord. Pentru a încerca să evite un eventual accident, au blocat mașina scăpată de sub control, făcând-o să oprească. Cei doi bărbați de naționalitate română, cu domiciliul în Isernia, erau „în stare de alterare psiho-fizică”.

Tatăl băiatului ar fi încercat să scoată cheia din contact din mașina românilor

Între ocupanții celor două mașini apare ulterior o discuție, iar tatăl băiatului ar fi încercat să scoată cheia din contact din mașina celor doi români pentru a-i împiedica să mai pună în pericol viața unor nevinovați. Dar, evident, situația a degenerat ducând la o creștere a tensiunii.

La un moment dat, tânărul de 16 ani, poate pentru a-și apăra tatăl, văzându-l în dificultate, i-a dat cu pumnul unuia dintre cei doi români făcându-l să cadă din picioare. Starea bărbatului a părut imediat gravă și a necesitat intervenția ambulanței aeriene. Odată ajuns, în cod roșu, la camera de urgență a policlinicii Tor Vergata din Roma, a fost internat cu prognostic confidențial. Rănile suferite în urma impactului de la sol s-au soldat cu leziuni cerebrale foarte grave pe care nici măcar intervenția chirurgicală nu le-a putut remedia și care, sâmbătă, i-au cauzat moartea cerebrală.

Adolescentul, cercetat la Parchetul pentru Minori

Tânărul de 16 ani, care practică MMA, a fost denunțat de carabinieri pentru răni foarte grave. Acum, o dată cu moartea românului, tânărul se trezeşte cercetat la Parchetul pentru Minori.

Se consideră că adolescentul a intervenit pur și simplu pentru a-l apăra pe tatăl pe care cei doi români îl atacau. Dar, o mișcare prea grăbită, a luat viața românului de 60 de ani și i-a distrus, cel mai probabil, pentru totdeauna viața sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Se ridică fundaţiile chioşcurilor de la Rotonda, după articolul...

După materialul din Gazeta de Sud referitor la fundaţiile...

ȘTIRI GdS