13.4 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer român beat a produs un accident grav în Austria și s-a ascuns într-un tufiș

Un șofer român beat a produs un accident grav în Austria și s-a ascuns într-un tufiș

Un român, șofer de camion, care s-a urcat beat la volan, a provocat un accident de circulație în Austria. Crezând că o scape, a continuat să conducă până în parcarea unei benzinării, unde s-a dat jos de la volan și s-a ascuns în tufișuri. Însă mirosul său l-a dat de gol.

Accidentul s-a produs marți seară, în jurul orei 19:00, într-o intersecție din zona urbană Wels. Românul de 40 de ani a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani. Știind că nu are cum să scape ieftin în urma acestui eveniment, românul a continuat să conducă, relatează presa locală.

S-a oprit, însă, la o benzinărie din apropiere, unde a coborât de la volan și s-a ascuns în tufișuri.

Poliția a luat urma camionului destul de repede. Echipajul ajuns în benzinărie l-a găsit în cabină pe copilot, tot român, care a spus că șoferul plecase pe jos, într-o direcție necunoscută.

Șoferul român avea o alcoolemie de 2,12 la mie în momentul accidentului

Însă șoferul, aflat într-un tufiș din apropiere, a fost dat de gol de propriul miros pe care l-a simțit câinele care însoțea patrula ajunsă în benzinărie.

Șoferul român avea o alcoolemie de 2,12 la mie în momentul accidentului. I s-a ridicat permisul, iar polițiștii i-au făcut dosar penal. Șoferul din mașina pe care a lovit-o acesta a suferit, din fericire, răni ușoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

ȘTIRI GdS